Ta telefonsamtaler

Du kan bruke SAMBA 2 GO til å foreta håndfrie telefonoppringninger – mikrofonen på SAMBA 2 GO vil overføre stemmen din til den eller de andre i samtalen.

1

Kontroller at SAMBA 2 GO er sammenkoblet med telefonen eller en annen Bluetooth®-enhet.

!

Hvis lyden ikke strømmes automatisk, må du koble alle andre lydenheter fra SAMBA 2 GO. For å opprette forbindelsen manuelt må du deretter trykke kort på både øvre og nedre volumknapp.

SAMBA 2 GO – ringe
2

Hvis du vil ringe noen, velger du nummeret eller kontakten på telefonen som vanlig. Lyden fra telefonen vil strømmes automatisk til prosessoren din.

SAMBA 2 GO – multifunksjonsknapp
3

Hvis du mottar en telefonsamtale, vil ringetonen strømmes til prosessoren din, og den blå LED-en vil begynne å blinke. Trykk kort på multifunksjonsknappen for å besvare samtalen.

4

Hvis du vil avvise samtalen, må du trykke på multifunksjonsknappen i mer enn 2 sekunder.

!

Du kan også bruke Godta- og Avslå-knappene på telefonen til å starte eller avslutte samtaler.

5

For å avslutte en aktiv telefonsamtale må du trykke kort på multifunksjonsknappen.

6

For å avslutte strømming av telefonsamtalen via SAMBA 2 GO må du trykke to ganger på multifunksjonsknappen. Telefonsamtalen vil da høres på telefonens høyttalere. For å starte strømming via SAMBA 2 GO igjen må du trykke to ganger på multifunksjonsknappen.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.