Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på din SAMBA 2 GO.

Justere innstillinger

SAMBA 2 GO hjelper deg å justere prosessorinnstillingene som er forhåndsinnstilt av audiografen din eller av helsepersonell.

SAMBA 2 GO – volumknapper
1

For å justere volumet må du trykke én gang på øvre eller nedre volumknapp for å endre volumet trinnvist. Alternativt kan du trykke på knappen og holde den inne til det ønskede volumet er nådd.

2
For å dempe eller oppheve dempingen av mikrofonene må du trykke på både øvre og nedre volumknapp i ca. 2 sekunder

SAMBA 2 GO – multifunksjonsknapp
3

For å skifte program må du trykke på multifunksjonsknappen i 1–2 sekunder og så slippe den. Gjenta inntil du har nådd det ønskede programmet.

!

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig mens du strømmer lyd med SAMBA 2 GO.