SAMBA 2 GO

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på din SAMBA 2 GO.

Sammenkobling med prosessoren din

Du trenger bare sammenkoble prosessoren din med SAMBA 2 GO én gang. Deretter vil forbindelsen opprettes automatisk når både prosessoren og din SAMBA 2 GO er slått på. Hvis du er en bilateral bruker, kan du sammenkoble begge prosessorene samtidig.

SAMBA 2 – åpne batterirommet
1

Slå av prosessoren din.

2

Forviss deg om at din SAMBA 2 GO er slått av. Plasser den rundt halsen.

SAMBA 2 GO – grønn indikatorlampe
3

Trykk på multifunksjonsknappen på SAMBA 2 GO, til den grønne LED-en tennes. Den grønne LED-en blinker mens søket etter prosessorer i nærheten pågår.

SAMBA 2 – lukk batterirommet
4

Slå på prosessoren mens den grønne LED-en blinker.

5

Sammenkoblingen er fullført når den grønne LED-en slutter å blinke, lyser i 5 sekunder og deretter slukkes.

Under den første aktiveringen, og bare da, blinker den blå LED-en for å vise at SAMBA 2 GO er klar til å sammenkobles med en Bluetooth®-enhet

Hvis du vil sammenkoble med en Bluetooth-enhet, kan du gå direkte til "Sammenkobling med Bluetooth-utstyret ditt".
Hvis du ikke ønsker å sammenkoble med en Bluetooth-enhet akkurat nå, må du trykke på multifunksjonsknappen for å få den blå LED-en til å slutte å blinke.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk MED-ELs bruk av disse er underlagt lisens.