SAMBA 2

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på din SAMBA 2.

Ekstra tilbehør

Siden SAMBA 2 er utstyrt med meget avansert hørselsteknologi, trenger du ikke noe ekstra tilbehør for å bruke den. Det finnes imidlertid to praktiske tilbehørsprodukter som du kan bruke hvis du vil.

SAMBA 2 Remote

SAMBA 2 Remote
SAMBA 2 Remote er en mobilapp (tilleggsutstyr) som kan hjelpe deg å veksle mellom enkle prosessorinnstillinger som er forhåndsinnstilt av audiografen din eller av helsepersonell. SAMBA 2 Remote-appen er tilgjengelig for både iPhone og Android, og den kan lastes ned separat fra den appbutikken du bruker.

SAMBA2GO

SAMBA 2 GO
SAMBA 2 GO er et lyttehjelpemiddel (tilleggsutstyr) som kan brukes til å strømme lyd fra mobiltelefoner, TV-er, nettbrett og mange andre enheter. Den kan hjelpe deg å foreta håndfrie telefonoppringninger og motta lyden fra enheten din rett på ørene. SAMBA 2 GO kan dessuten hjelpe deg å veksle mellom enkle prosessorinnstillinger som er forhåndsinnstilt av audiografen din eller av helsepersonell. SAMBA 2 GO leveres separat.

samba-waterwear-splash

WaterWear
WaterWear er et vanntett deksel som beskytter SAMBA 2 mot vann. WaterWear skal kun brukes med sølvoksidbatterier eller alkaliske batterier.

Finn ut mer om WaterWear for SAMBA 2