När du ska uppdatera AudioStream

Ibland släpper vi uppdateringar av det fasta programmet för att optimera AudioStreams funktion. Du kan hitta datum och information gällande den senaste uppdateringen av det fasta programmet nedan.

Om du inte har uppdaterat din AudioStreams fasta program sedan datumet nedan rekommenderar vi att du gör det snarast möjligt. Du kan hitta instruktioner om hur detta ska utföras för Android-enheter eller iOS-enheter.

Version av det fasta programmet
1.3.2
Utgivningsdatum
17.04.2024

Höjdpunkter från uppdateringen

• Uppdateringen av det fasta programmet AudioStream gör att Bluetooth-(åter)anslutningen fungerar bättre och anslutningsbeteendet blir därmed stabilare.
  • Klickljudet i början och slutet av streamingen är tystare.
  • Den ensidiga förvrängningseffekten som finns i vissa telefoner har mildrats.
  • Den lägger till support för användning av AudioStream-höljet med AudioStream-adaptern för bilaterala användare.

Version av det fasta programmet
1.2.0
Utgivningsdatum
17.01.2022

Höjdpunkter från uppdateringen

• Denna uppdatering av AudioStreams fasta program fixar kompensationsproblemet på både höger och vänster sida för iOS-enheter.
  • Dessutom har (åter)anslutningen av Bluetooth förbättrats i uppdateringen för att få ett stabilare anslutningsbeteende för både iOS-enheter och Android-enheter.