SAMBA 2 GO

Dessa hjälpguider hjälper dig att hantera och sköta SAMBA 2 GO.

Ringa telefonsamtal

Du kan använda SAMBA 2 GO för att ringa telefonsamtal handsfree – mikrofonen på SAMBA 2 GO kommer att överföra din röst till de(n) andra personen/personerna i samtalet.

1

Se till att SAMBA 2 GO har parkopplats till din telefon eller en annan Bluetooth®-enhet.

!

Koppla bort alla andra ljudenheter från SAMBA 2 GO om ljudet inte strömmas automatiskt. Tryck kort på de övre och nedre volymknapparna samtidigt för att upprätta en anslutning manuellt.

SAMBA 2 GO – ringa ett samtal
2

Välj ett nummer eller en kontakt som vanligt för att ringa ett telefonsamtal. Ljudet från din telefon kommer att automatiskt att strömmas till din audioprocessor.

SAMBA 2 GO – flerfunktionsknapp
3

Om du får ett telefonsamtal kommer ringsignalen att strömmas till din audioprocessor och den blå lysdioden kommer att blinka. Tryck kort på flerfunktionsknappen för att ta emot samtalet.

4

Tryck på flerfunktionsknappen i över 2 sekunder för att avvisa samtalet.

!

Telefonens knappar för att svara på och avvisa samtal kan även användas när du vill påbörja eller avsluta samtal.

5

Tryck kort på flerfunktionsknappen för att avsluta ditt pågående telefonsamtal.

6

Dubbeltryck på flerfunktionsknappen för att sluta strömma telefonsamtalet via SAMBA 2 GO. Samtalet kommer nu att höras via din telefons högtalare. Dubbeltryck på flerfunktionsknappen för att börja strömma telefonsamtalet via SAMBA 2 GO igen.

Ordmärket Bluetooth® och dess logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av dessa märken står under MED‑ELs licens.