Parkoppla din audioprocessor

Du behöver endast parkoppla din audioprocessor till SAMBA 2 GO en gång. Därefter kommer en anslutning att upprättas automatiskt när både din audioprocessor och SAMBA 2 GO är aktiverade. Om du är en bilateral användare kan du parkoppla båda audioprocessorerna samtidigt.

SAMBA 2 – öppna batterifacket
1

Avaktivera din audioprocessor.

2

Se till att din SAMBA 2 GO är avaktiverad. Lägg den runt halsen.

SAMBA 2 GO – grön indikatorlampa
3

Tryck på flerfunktionsknappen på SAMBA 2 GO tills den gröna lysdioden tänds. Den gröna lysdioden kommer att blinka under sökandet av närbelägna audioprocessorer.

SAMBA 2 – stänga batterifacket
4

Aktivera audioprocessorn medan den gröna lysdioden blinkar.

5

Parkopplingen är avslutad när den gröna lysdioden slutar blinka, lyser i 5 sekunder och sedan släcks.

Den blå lysdioden kommer endast att börja blinka under den första aktiveringen för att visa att SAMBA 2 GO är redo att parkopplas till en Bluetooth®-enhet.

Om du vill parkoppla en Bluetooth-enhet, gå till ”Parkoppling till din Bluetooth-enhet”.
Om du inte vill parkoppla en Bluetooth-enhet just nu trycker du på flerfunktionsknappen så slutar den blå lysdioden att blinka.

Ordmärket Bluetooth® och dess logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av dessa märken står under MED‑ELs licens.