AudioStream-adapter

Disse supportvejledningervil hjælpe dig med at håndtere og pleje din AudioStream-adapter.

Opdatering af din AudioStream-adapter

Fra tid til anden frigiver vi firmwareopdateringer med henblik på at optimere AudioStream-adapterens funktionalitet. Du kan finde dato og oplysninger om den seneste firmwareopdatering herunder.

Hvis du ikke har opdateret firmwaren til din AudioStream-adapter siden nedenstående dato, vil vi foreslå, at du gennemfører en firmwareopdatering så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning om, hvordan man gør det på henholdsvis en Android- og en iOS-enhed.

Der er i øjeblikket ingen nye firmwareopdateringer tilgængelige.