Lydstreaming

AudioStream-adapter indsat
1

Sørg for, at AudioStream-adapteren er indsat i din RONDO 3.

Parring af AudioStream-adapter med din telefon
2

Kontroller, at din AudioStream-adapter er parret med din enhed, og at der er oprettet en Bluetooth® forbindelse.

3

Brug din foretrukne applikation til at afspille lyd, herunder musik, videoer mv.

4

Lyden fra din mobilenhed vil blive streamet direkte til din RONDO 3.

5

Du kan ændre det lydniveau, du hører fra AudioStream-adapteren, ved at justere lydstyrken på din enhed.

Bluetooth® ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.