Opdatering af din AudioStream

Fra tid til anden frigiver vi firmwareopdateringer med henblik på at optimere AudioStreams funktionalitet. Du kan finde dato og oplysninger om den seneste firmwareopdatering herunder.

Hvis du ikke har opdateret firmwaren til din AudioStream siden nedenstående dato, vil vi foreslå, at du gennemfører en firmwareopdatering så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning om, hvordan man gør det på henholdsvis en Android- og en iOS-enhed.

Firmwareversion
1.3.2
Frigivelsesdato
17.04.2024

Hovedelementer i opdatering

• Denne firmwareopdatering til AudioStream tilføjer forbedringer vedrørende muligheden for at (gen)oprette Bluetooth forbindelse, således at der opnås en mere stabil forbindelsesadfærd.
  • Den reducerer klikstøj i starten og slutningen af streams.
  • Den forbedrer ensidige forvrængningseffekter i visse telefoner.
  • Den understøtter brug af AudioStream-coveret sammen med AudioStream-adapteren i en bilateral opsætning.

Firmwareversion
1.2.0
Frigivelsesdato
17.01.2022

Hovedelementer i opdatering

• Denne firmwareopdatering til AudioStream retter et problem med venstre/højre forskydning i iOS-enheder.
  • Desuden indeholder denne opdatering forbedringer af muligheden for at (gen)etablere Bluetooth-forbindelse, således at der opnås en mere stabil forbindelsesadfærd i både iOS- og Android-enheder.