Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje RONDO 2-processoren.

Udskiftning af coveret

R2_Quick_Guide_Cover_Closed_fr001
1

Sæt en fingernegl ind i rillen 1 over stikket mellem processoren og coveret. Vip forsigtigt op for at fjerne coveret.

R2_Quick_Guide_Cover_Closing_fr001
2

Anbring det nye cover over processoren og pres ned, indtil det klikker på plads.

Der findes et stort udvalg af designcovers, så du kan vælge at gøre din RONDO 2 diskret eller fremhæve den efter behov. Du kan se alle designs her.

!

Coveret bør skiftes hver tredje måned for at sikre bedst mulig hørelse med RONDO 2.