SAMBA 2
Processor

Disse supportvejledninger  vil hjælpe dig med at håndtere og pleje SAMBA 2-processoren.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker du yderligere information om SAMBA 2-processoren? Herunder finder du svar på en række af de oftest stillede spørgsmål.

SAMBA 2 er den sidste nye generation af processorer til VIBRANT SOUNDBRIDGE og BONEBRIDGE høreimplantatsystemer. SAMBA 2 er kompatibel med tidligere versioner af disse systemer, så du kan nemt opgradere til den seneste teknologi.

SAMBA 2 er udstyret med teknologien Intelligent Sound Adapter 2.0, som automatisk justerer indstillingerne og lærer, hvordan den kan tilbyde dig optimal hørelse i ethvert akustisk miljø. Men hvis du ønsker selv at foretage enkle justeringer af din processors indstillinger, som er fordefineret af din audiolog, kan du bruge valgfrit tilbehør som appen SAMBA 2 Remote eller SAMBA 2 GO til dette formål.

SAMBA 2 er designet til både at være diskret eller iøjnefaldende, alt efter hvad du ønsker. Den fås med udskiftelige covers i mange forskellige hårnuancer plus farvestrålende designcovers, hvis du ønsker et unikt look.

Ja. Med det valgfri tilbehør SAMBA 2 GO kan du oprette forbindelse til Bluetooth®-enheder som telefoner, tablets eller TV'er og sende lyden direkte til din SAMBA 2. Du kan også bruge SAMBA 2 GO til at streame lyd fra enhederne via et lydkabel eller oprette forbindelse til FM-systemer og fjernmikrofoner.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra MED-EL's side sker under licens.

Batterilevetiden i SAMBA 2 afhænger af, hvilke indstillinger og programmer du bruger. Men hvis du bruger SAMBA 2 i gennemsnitligt 12-16 timer om dagen, skal skifte batteriet cirka en gang om ugen.

Vi anbefaler, at du benytter MED-EL-sportspandebånd for at holde SAMBA 2 på plads under aktiv sportsudøvelse såsom tennis eller løb.

Ved svømning kan du bruge det vandtætte WaterWear-cover til at holde SAMBA 2 sikker og tør i bassinet.

Kapslingsklassen for SAMBA 2 er IP54, hvilket betyder, at den er beskyttet mod stænkende vand som f.eks. fra regn eller en havesprinkler. Under svømning eller dyrkelse af vandsport kan du bruge WaterWear-coveret til at holde SAMBA 2 sikker og tør.

Nej. SAMBA 2 har en lidt anderledes form, så det er ikke muligt at bruge SAMBA-designcovers.

Ja. WaterWear er kompatibelt med både SAMBA og SAMBA 2.

Nej, SAMBA 2 GO virker kun sammen med SAMBA 2. Men miniTek kan bruges til trådløs streaming med SAMBA.

Gå til vores hovedside med ofte stillede spørgsmål for yderligere information om alle vores forskellige høreløsninger.

Lær mere